Team Rynkeby hyväntekeväisyyspyöräily

Rullakko.fi / Rawest Oy sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin 29. kesäkuuta – 6. heinäkuuta 2024.

Kesällä 2024, 2 349 pyöräilijää ja 505 huoltotiimiläistä osallistuu Team Rynkebyn hyväntekeväisyyspyöräilyyn, jossa pyöräillään Pariisiin kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Osallistujat ovat jakautuneet 66 paikalliseen joukkueeseen yhdeksässä eri maassa.

Kerätyt varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten, sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Iso osa kerätyistä varoista saadaan lahjoituksina yrityksiltä, jotka lähtevät mukaan hankkeen sponsoreiksi. Rullakko.fi / Rawest Oy on solminut Team Rynkebyn kanssa tänä vuonna tiimisponsorisopimuksen.

Lasten syöpätutkimus tarvitsee näkyvyyttä ja tukea elintärkeän työn jatkamiseksi. Team Rynkeby on 22 toimintavuotensa aikana kerännyt yhteensä 85,8 miljoonaa euroa lasten syöpätutkimuksen ja sairastuneiden lasten perheiden tukemiseen.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Olemme rullakoihin erikoistunut suomalainen yritys, jonka kautta vuokraat tai ostat rullakot edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen sekä muihin EU-maihin.  

Toimitukset ja noudot sovitaan asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti. Yksi yleisimmistä tavoista on, että Rullakko.fi järjestää kuljetukset asiakkaan kanssa ennalta sovitun hinnan mukaisesti tai vaihtoehtoisesti asiakas käyttää omia mahdollisia kuljetussopimuksia.

Yhteistyökumppanimme useissa Suomen sisäisissä kuljetuksissa on Kaukokiito.